Programmør til Automation og styring

Programmør til Automation og styring

Programmør til automation og styring

7. April  2017

Kan du lide at blive udfordret med udarbejdelsen af skræddersyede systemløsninger til kunder i massivtræindustrien? Trives du med at arbejde i en tværgående projektorganisation, hvor teamånd, samarbejde og fleksibilitet er en del af kulturen? Har du lyst til arbejde sammen med kolleger inden for dit kompetenceområde, og sætter du en ære i at løse opgaverne til rette tid og i høj kvalitet?

System TM A/S er en udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og brancheførende gazellevirksomhed med stor ordretilgang og mere end 40 års erfaring i at udarbejde og vedligeholde kundetilpassede løsninger af høj kvalitet. Det fælles mål er fortsat at være en ambitiøs, velkonsolideret og markedsledende virksomhed i et nichepræget vækstmarked, hvor 98 % afsættes på verdensmarkedet.

Virksomheden beskæftiger ca. 113 medarbejdere fordelt på forskellige specialer, og du bliver en central del af el-konstruktionsafdelingen sammen med erfarne programmører og el-konstruktører, som samarbejder om design og implementering af styringer til System TM’s komplekse maskiner og anlægsløsninger.

PLC-erfaring og gode samarbejdsevner
Der er mange indgangsvinkler til denne stilling, og der kigges efter lige dele erfaring og potentiale i din baggrund. Vigtigst er det, at du er motiveret for dette spændende og udviklende job.

Du skal dog have nogle års erfaring med PLC-programmering og helst i Siemens S7 og/eller Siemens TIA portal. Alternativt har du opbygget erfaring gennem arbejde med automation og styring i andre lignende systemer.

Har du også erfaring med HMI/SCADA-programmering, primært Beijer HMI-systemer, samt erfaring med eller kendskab til B&R softwareudviklingsplatform ”Automation studio” samt B&R servosystemer/-løsninger vil det være en fordel.

Du har en relevant teknisk uddannelse som el-/automationsingeniør, svagstrømsingeniør eller automatiktekniker – eller også er du mere selvlært. Du taler og skriver dansk og engelsk på et professionelt niveau.

Som person trives du med kundedialogen og med både at arbejde i teams og udføre selvstændige opgaver. Du kan lide at sætte dit præg på opgaverne og være bannerfører for både solide og innovative løsninger.

Yderligere info: Thomas H. Olesen: tho@systemtm.com, mobil: 5156 6152

Ansøgning mrk. ”programmør” sendes til os

System TM A/S
Skovdalsvej 35
8300 Odder
Tel. 8654 3355
E-Mail: tm@systemtm.com

 

System TM er en velkonsolideret virksomhed i kontrolleret vækst med hovedvægten på eksport. Vi markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede systemløsninger af høj kvalitet til træindustrien. Vi er førende indenfor områderne: Afkortning, fingerskarring, sortering, håndtering og transport af massivtræ. Vore p.t. ca. 100 medarbejdere udgør et stærkt team, hvor be- og aflønning sker efter fælles og individuelle resultater.  

Trivsel og fleksibilitet er nøglen til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere – og de bedste medarbejdere giver de bedste løsninger.

Derfor tilbyder vi en række medarbejderfordele:
Egen kantine (mulighed for takeaway), Fri kaffe, te og frugt, Flextid, God lønpakke med mulighed for afspadsering eller udbetaling af overtid, Mulighed for firmabetalt internet og hjemmearbejdsplads.