2-3 mekaniske maskinmontører søges

2-3 mekaniske maskinmontører søges

2-3 mekaniske maskinmontører søges til montagegrupper

14. maj 2021

Da System TM fortsat er i en positiv udvikling, søger vi flere montører til vores montagegrupper

Som maskinmontør inden for mekanik kommer du til at indgå i en montagegruppe, hvor dine arbejdsopgaver består i at deltage i bygning af maskiner og maskin­dele og efterfølgende at montere disse i et samlet anlæg samt evt. at deltage i el-­montagen. Du vil med tiden komme til at deltage i test af anlæg i virksomheden samt i ­installation og indkøring af anlæg hos virksomhedens kunder verden over.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job, at du har en faglig ­uddannelse som klejnsmed, maskinarbejder, mekaniker eller lignende, samt at du har gode sprogkundskaber.

Din nye arbejdsplads
System TM tilbyder til gengæld stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ­ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv/fritid, da vi er af den overbevisning, at trivsel og fleksibilitet er nøglen til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere – og de bedste medarbejdere giver de bedste resultater. Som medarbejder hos os kan du derfor se frem til en række medarbejderfordele samt en behagelig og uformel omgangstone på tværs af hele organisationen.

Vi er ca. 140 medarbejdere, som i et miljø med en uformel omgangstone sam­arbejder om design og implementering af styringer til System TM’s komplekse, spændende og innovative maskiner og anlægsløsninger.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte montageleder Henrik Kierbye på: 4187 9719.

Har ovennævnte vakt din interesse, bedes du sende din ansøgning via dette link på ­Jobindex, 2-3 mekaniske maskinmontører søges til montagegrupper, klik på Søg jobbet online.
De indkomne ansøgninger bliver behandlet løbende.

 

System TM A/S er en udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og brancheførende ­virksomhed med stor ordretilgang og mere end 40 års erfaring i at udarbejde og vedligeholde kunde­tilpassede løsninger af høj kvalitet. Det fælles mål er fortsat at være en ambitiøs, vel­konsolideret og markedsledende virksomhed i et nichepræget vækstmarked, hvor 98 % afsættes på verdensmarkedet.
Vi er p.t. ca. 140 medarbejdere fordelt på forskellige specialer, som i et miljø med en uformel omgangstone samarbejder om design og implementering af styringer til ­System TM’s komplekse, spændende og innovative maskiner og anlægsløsninger. System TM A/S er en del af Homag Group AG.