Elektriker

Elektriker

Elektriker

29. oktober 2019

Som elektriker hos System TM A/S vil du indgå i en montagegruppe, hvor du kommer til at arbejde med elproduktion og elmontage på maskiner, maskindele og hele anlæg.

Du vil med tiden komme til at deltage i installation af anlæg hos virksomhedens kunder verden over.

Der er mange indgangsvinkler til denne stilling, men opgaverne forudsætter, at du ud over erfaring har en relevant elteknisk uddannelse som industrielektriker, automatiktekniker, automatikmekaniker eller lignende, samt at du har gode engelskkundskaber.

System TM tilbyder til gengæld stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv/fritid, da vi er af den overbevisning, at trivsel og fleksibilitet er nøglen til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere – og de bedste medarbejdere
giver de bedste løsninger. Som medarbejder hos os kan du derfor se frem til en række medarbejderfordele samt en behagelig og uformel omgangstone på tværs af hele organisationen.

Er du interesseret i dette spændende, afvekslende og udfordrende job, bedes du sende din ansøgning mærket ”Elektriker” til career@systemtm.com. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Peder Hjorth på mobilnr. 41 87 97 17 eller
Bjørn Thøgersen på mobilnr. 41 87 97 13.

 

 

System TM er en velkonsolideret virksomhed i kontrolleret vækst med stigende eksport. Vi markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede systemløsninger af høj kvalitet til træindustrien. Vi er førende indenfor områderne: Afkortning, fingerskarring, sortering, håndtering og transport af massivtræ. Vore p.t. ca. 130 medarbejdere udgør et stærkt team, hvor be- og aflønning sker efter fælles og individuelle resultater.