El-konstruktør

El-konstruktør

SYSTEM TM A/S SØGER ELKONSTRUKTØR TIL AUTOMATION

26. Februar  2019

Bliv en del af et stærkt team inden for automation i en tværgående projektorganisation, hvor teamånd, samarbejde og fleksibilitet er en del af kulturen, og vær med til at udarbejde skræddersyede systemløsninger til kunder i massivtræindustrien.

 

DIN NYE STILLING:

Som elkonstruktør ved System TM kommer du til at beskæftige dig med design og konstruktion af styringer i samarbejde med dygtige kolleger.

Du vil få ansvaret for dine egne projekter hvor du er med fra projekteringsfasen til anlægget idriftsættes i huset. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

– Projektering af både små og store anlæg

– Design og konstruktion af eltavler og decentrale stationer

– Bestilling af komponenter og korrespondance med tavleleverandør

– Dokumentation og opfølgning

 

DINE KVALIFIKATIONER:

Din baggrund kan være en relevant teknisk uddannelse som elektriker, automatikmekaniker eller automationsteknolog, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og gerne erfaring med design og konstruktion af styretavler. Vi benytter CAD-programmet PC-Schematics, men du kan også have din erfaring fra andre systemer såsom E-Plan. Vigtigst er det, at du er bekendt med processerne i forbindelse med udarbejdelse af el-dokumentation.

Du behersker dansk og engelsk mundtligt og skriftligt på et professionelt niveau.

Som person er du initiativrig og sætter en ære i at løse opgaverne rettidigt og i høj kvalitet. Du er positiv og konstruktiv, kan fungere i teams samt udføre selvstændige opgaver, når det kræves.

 

DIN NYE ARBEJDSPLADS:

System TM A/S er en udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og brancheførende gazellevirksomhed med stor ordretilgang og mere end 40 års erfaring med at udarbejde og vedligeholde kundetilpassede løsninger af høj kvalitet. Det fælles mål er fortsat at være en ambitiøs, velkonsolideret og markedsledende virksomhed i et nichepræget vækstmarked, hvor 98 % afsættes på verdensmarkedet.

Vi er ca. 125 medarbejdere fordelt på forskellige specialer, og du bliver en central del af el-konstruktions-
afdelingen sammen med fagligt velfunderede programmører og elkonstruktører, som i et miljø med en uformel omgangstone samarbejder om design og implementering af styringer til System TM’s komplekse, spændende og innovative maskiner og anlægsløsninger.

Som ansat hos System TM A/S tilbydes du, ud over et behageligt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, løn efter kvalifikationer og adskillige attraktive medarbejderfordele.

 

Yderligere info:

Søren Lindhardt, Head of Electrical Engineering, mobil: 5156 6168

 

Ansøgning og CV mrk. ”Elkonstruktør” sendes til career@systemtm.com