Head of Mechanical Engineering

Head of Mechanical Engineering

Head of Mechanical Engineering

13. Juni  2018
Mekanisk maskinmontør

Stillingen

I denne stilling træder du ind i et vigtigt ansvarsområde med en betydende rolle i at medvirke til en fortsat succesrig udvikling af virksomheden. Du får det samlede ansvar for mechanical engineering teamet, hvor der er et naturligt tæt samarbejde med electrical engineering, projektledere, indkøb/sourcing og service. Det samlede personaleansvar omfatter 9 ingeniører hhv. teknikere, som er præget af høj faglighed og stor dygtighed

 

Du får reference til CEO og indgår i den øverste ledergruppe, som mødes på både uge- og månedsbasis og generelt er præget af et tæt og forpligtende samarbejde. Kulturen i virksomheden er stærk og præget af stort engagement, teamwork, øje på bolden og en gensidig åbenhed og ansvarlighed. De gode resultater taler for sig selv i den sammenhæng.

 

Fokus i stillingen er ledelse og forretningsudvikling. Ledelsesopgaven er særligt fokuseret på at udvikle teamet fagligt og personligt, således at den værdifulde viden kommer mere i spil på tværs. Du forventes at arbejde med områder som gensidig sparring og videndeling. Dernæst skal du medvirke til at skabe en øget indtjening gennem re-engineering hhv. nyudvikling på standard såvel som kundespecifikke anlæg. Naturligt fokus vil være simplificeringer og inddragelse af viden hos komponentleverandører.

 

Handlingsorienteret og pragmatisk leder med god faglighed

Du forventes at komme med 3+ års erfaring som personaleleder og succesfuld erfaring med mekanisk konstruktion, gerne fra en projektvirksomhed. Du er sandsynligvis uddannet maskiningeniør, men kan også have en anden relevant baggrund. Professionelt engelsk er en forudsætning, og det vil være en fordel med nogen erfaring med Auto-CAD.

 

Som leder har du fokus på de pragmatiske løsninger, og du har benene solidt plantet med en vis ydmyghed og respekt for andre. Du prioriterer det gode teamsamarbejde og evner at delegere gennem værdibaseret ledelse. Du er samtidig en handlingsorienteret profil, som tager ansvar, du har styr på dine ting og kan agere hurtigt, når det kræves. Du ynder også at holde dig ajour teknisk og kan give god sparring til teamet og samarbejdspartnerne.

 

System TM A/S er en udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og brancheførende gazellevirksomhed med stor ordretilgang og mere end 40 års erfaring i at udarbejde og vedligeholde kundetilpassede løsninger af høj kvalitet. Det fælles mål er fortsat at være en ambitiøs, velkonsolideret og markedsledende virksomhed i et nichepræget vækstmarked, hvor 98 % afsættes på verdensmarkedet.

 

Lyder dette som en god og spændende udfordring for dig, så hører vi meget gerne fra dig. Ring til chefkonsulent Lone Bryder, Mercuri Urval, på telefon 4032 5525 for en uforpligtende dialog.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade dit CV og ansøgning på www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-05241).