Intern logistik-/servicetekniker

Intern logistik-/servicetekniker

Intern logistik-/servicetekniker

8. oktober 2020

Hvis et spændende og utroligt afvekslende arbejde lige er dig, bør du skynde dig at søge denne stilling som intern logistik-/servicetekniker hos os! System TM A/S, der er en af de førende virksomheder inden for produktionsanlæg til massivtræindustrien, kan tilbyde en hverdag med en meget bred vifte af opgaver, som spænder lige fra diverse servicefunktioner for og imellem virksomhedens afdelinger til vedligeholdelsesopgaver.

Dine ansvarsområder vil bl.a. omfatte den interne logistik i virksomheden, afhentning og visuel kvalitetskontrol af leverancer fra underleverandører, vedligeholdelse af udearealer, oprydning samt opgaver vedrørende driften af servicebiler. Arbejdsopgaverne kræver, at du har stort kørekort og truckcertifikat.

Koordinering af opgaver, aflæsning af lastbiler fra underleverandører og sortering af paller fra disse er også eksempler på de opgaver, du vil være ansvarlig for udførelsen af. Desuden kan der forekomme lejlighedsvise småopgaver samt diverse småreparationer vedrørende ejendommen, så det er en fordel, hvis du har hænderne skruet ordentligt på.

Erfaring fra et lignende job er en fordel, men ikke et krav, så længe du har et godt overblik og sans for orden, er serviceminded og trives med en travl hverdag i en virksomhed med en flad organisation og en uformel omgangstone.

Ud over en afvekslende hverdag kan vi tilbyde stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og en arbejdsplads med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv/fritid, hvor trivsel og fleksibilitet er i højsædet. Som medarbejder hos os kan du derfor se frem til en række medarbejderfordele, en aktiv personaleforening samt en behagelig omgangstone på tværs af hele organisationen.

Har ovennævnte vakt din interesse, bedes du sende din ansøgning mærket ”Intern logistik-/servicetekniker” til career@systemtm.com. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende. Tiltrædelse: snarest muligt.

Hvis du har yderligere oplysninger vedrørende stillingen, kan du kontakte logistikkoordinator Jan Nielsen på mobilnr. 51 56 61 87 eller pr. e-mail: jfn@systemtm.com.

 

System TM A/S er en udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og brancheførende virksomhed med stor ordretilgang og mere end 40 års erfaring i at udarbejde og vedligeholde kundetilpassede løsninger af høj kvalitet. Det fælles mål er fortsat at være en ambitiøs, velkonsolideret og markedsledende virksomhed i et nichepræget vækstmarked, hvor 98% afsættes på verdensmarkedet.

Vi er pt. ca. 130 medarbejdere fordelt på forskellige specialer, som i et miljø med en uformel omgangstone samarbejder om design og implementering af styringer til System TM’s komplekse, spændende og innovative maskiner og anlægsløsninger.