Lærling til smedeafdelingen

Lærling til smedeafdelingen

Lærling til smedeafdelingen

04. marts 2021

Er du teamplayer, og synes du, det kunne være spændende at lære et håndværk?
SÅ ER DET DIG, VI SØGER!

Du kommer til at være en del af vores smedeafdeling sammen med 18 kolleger, der producerer dele til vores anlæg, som leveres til kunder i massivtræindustrien verden over.
Vi er kendt for vores gode humør, høje faglighed og tætte samarbejde både internt i afdelingen, men også på tværs af hele System TM.

Vi lægger mest vægt på, at du er motiveret – resten skal vi og skolen nok lære dig!

Lærlingeuddannelsen kan enten gennemføres på traditionel vis eller som led i et EUX-forløb. Den er spændende og varierende – og et supergodt springbræt for din karriere både inden for og uden for System TM, uanset om du vil være smed, montør m.v. eller læse videre til fx konstruktør eller produktionsteknolog.

Som medarbejder hos System TM kan du se frem til en række medarbejderfordele, en aktiv personaleforening med mange arrangementer samt et godt samarbejde mellem alle virksomhedens afdelinger.

Lyder det som noget for dig?
Så skynd dig at sende os din ansøgning og dit cv til career@systemtm.com. Hvis du vil vide mere, inden du søger, kan du ringe eller skrive til værkfører Jens Jørgensen på mobil: 5156 6166 eller e-mail: jsj@systemtm.com.

 

System TM A/S er en udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og brancheførende ­virksomhed med stor ordretilgang og mere end 40 års erfaring i at udarbejde og vedligeholde kunde­tilpassede løsninger af høj kvalitet. Det fælles mål er fortsat at være en ambitiøs, vel­konsolideret og markedsledende virksomhed i et nichepræget vækstmarked, hvor 98% afsættes på verdensmarkedet.
Vi er p.t. ca. 130 medarbejdere fordelt på forskellige specialer, som i et miljø med en uformel omgangstone samarbejder om design og implementering af styringer til ­System TM’s komplekse, spændende og innovative maskiner og anlægsløsninger.
System TM A/S er en del af Homag Group AG.