Lærling til smedeafdelingen

Lærling til smedeafdelingen

Lærling til smedeafdelingen

15. april 2019

Har du lyst til at arbejde hos System TM og blive en del af de mange teams, der bidrager til, at vi kan levere og vedligeholde produktionsanlæg af høj kvalitet til træindustrien verden over?

Lærlingeuddannelsen kan gennemføres på traditionel vis, men vi støtter også gerne op om EUX-linjen.

Som lærling hos System TM kommer du i berøring med en masse forskellige funktioner og får således de bedste forudsætninger for at opnå en god og alsidig uddannelse.

I smedeafdelingen vil du komme til at indgå i et velfungerende team på 18 personer.

Ved ansættelsen lægger vi vægt på, at du som person er ambitiøs, ansvarlig, omgængelig og positiv, samt at du har et godt humør.

Er du interesseret i ovennævnte stilling, så send din ansøgning til career@systemtm.com snarest muligt, og skriv ”Lærling til smedeafdelingen” i emnefeltet.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger vedrørende ovennævnte stilling kan fås hos værkfører Jens Jørgensen, som træffes på mobilnr. 51 56 61 66 eller på e-mail: jsj@systemtm.com.

System TM A/S
Skovdalsvej 35
8300 Odder
Tel. 8654 3355

 

System TM er en velkonsolideret virksomhed i kontrolleret vækst med stigende eksport. Vi markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede systemløsninger af høj kvalitet til træindustrien. Vi er førende indenfor områderne: Afkortning, fingerskarring, sortering, håndtering og transport af massivtræ. Vore p.t. ca. 100 medarbejdere udgør et stærkt team, hvor be- og aflønning sker efter fælles og individuelle resultater.