Maskinkonstruktør

Maskinkonstruktør

Maskinkonstruktør

21. oktober 2019

System TM er en international kendt leverandør af produktionsanlæg til massivtræindustrien.  Vi udvikler og leverer løsninger til brug for produktionsoptimering indenfor et bredt spektrum af  højteknologisk produktionsudstyr, teknisk knowhow, service og kompetenceudvikling.

Da vi er i en positiv udvikling, har vi behov for at udvide og styrke vores konstruktionsafdeling, derfor søger vi nu endnu en maskinkonstruktør – Til en afdeling bestående af 9 personer med varieret opgaveansvar.

 

Arbejdsopgaverne for den kommende nye maskinkonstruktør

Som maskinkonstruktør i konstruktionsafdelingen vil du indgå i forskellige projektgrupper, hvor din væsentligste opgave bliver at bidrage med konstruktion og dokumentation af maskiner og anlægsløsninger.
Du vil også deltage i den løbende udvikling og optimering af virksomhedens generelle produktprogram. Med tiden vil du få ansvaret for udarbejdelse af færdigt produktionsgrundlag, ofte på baggrund af de krav og informationer du har indhentet fra de projektgrupper man løbende tilknyttes.
Du vil deltage i projekteringsfasen (Via den projektgruppe der driver opgaven), fra modtaget ordre til maskinen/anlægget afprøves i huset.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • 3D konstruktion i INVENTOR (Derudover anvendes der programmer som MSOffice, Axapta & Bluestar)
  • Opbygning af delkomponenter, samt design af komplette maskiner
  • Klargøring af endeligt produktionsgrundlag
  • Re-design & optimering af eksisterende maskiner (Kostoptimering af standard maskiner)
  • Påfører tegningssymboler, tolerancer & beskrivelser af general bearbejdning (Til leverandører i ind/udland)
  • Bestilling af komponenter & korrespondance med leverandører (I samarbejde med PTA)
  • Løbende support gennem intern montage og afprøvning af maskinerne
  • Klargøre tegninger til dokumentation
  • Deltage i evalueringsmøder efter intern afprøvning og eksternt, evt. indkøring hos kunden
  • Evt. opfølgning & endelig korrigering

Dine kvalifikationer

I ansættelsen vil der især lægges vægt på, at du udover at have et brændende ønske om at arbejde med maskinkonstruktion, også er den rette innoverende person til at indgå i vores afdeling.
At du er struktureret, samt arbejder målrettet og sætter en ære i at løse opgaverne til rette tid og i høj kvali-tet, betragter vi som en naturlig del, for overhovedet at kunne fungere i dette job.
Det er et krav at du behersker brugen af INVENTOR og en fordel, hvis du har kendskab til og gerne erfaring med at arbejde med Bluestar og/eller Axapta.
Du kan også have din erfaring fra andre systemer, blot er det vigtigt, at du er fortrolig med processerne i forbindelse med disciplineret filstruktur.
Du behersker dansk og engelsk mundtligt og skriftligt på et professionelt niveau.
Som person er du initiativrig, positiv og konstruktiv og kan fungere i teams samt udføre selvstændige opgaver.

Din baggrund er en relevant teknisk uddannelse som Maskiningeniør, Produktionsteknolog, Maskintekniker eller lignende – Med min. 3 års konstruktionserfaring.

Interesseret?
Synes du at ovennævnte stilling lyder interessant – besidder du evnerne og kan du se dig selv i denne position, så send din ansøgning inkl. CV og mrkt. ”Maskinkonstruktør” til career@systemtm.com

Tiltrædelse
Ansøgningerne vil blive behandlet løbende til den rette person er udvalgt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Eskild Bruun (Head of Mechanical Engineering) på telefon 4187 9720.