Mekanisk maskinmontør

Mekanisk maskinmontør

1-2 mekaniske maskinmontører søges til montagegrupper

14. august 2019

Hos System TM oplever vi fortsat en positiv udvikling, og vi søger derfor nye montører til vores montagegrupper.

Som maskinmontør inden for mekanik kommer du til at indgå i en montagegruppe, hvor dine arbejdsopgaver består i at deltage i bygning af maskiner og maskindele og efterfølgende at montere disse i et samlet anlæg samt evt. at deltage i el-montagen. Du vil med tiden komme til at deltage i installation af anlæg hos virksomhedens kunder verden over.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job, at du har en faglig uddannelse som klejnsmed, maskinarbejder, mekaniker eller lignende, samt at du har gode sprogkundskaber.

Din nye arbejdsplads

System TM tilbyder til gengæld stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv/fritid, da vi er af den overbevisning, at trivsel og fleksibilitet er nøglen til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere – og de bedste medarbejdere giver de bedste løsninger. Som medarbejder hos os kan du derfor se frem til en række medarbejderfordele samt en behagelig og uformel omgangstone på tværs af hele organisationen.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte montageleder Peder Hjorth på 41 87 97 17.

Ansøgning og cv mrk. ”Mekanisk maskinmontør” sendes til career@systemtm.com. Ansøgninger bliver behandlet løbende.

System TM er en velkonsolideret virksomhed i kontrolleret vækst med stigende eksport. Vi markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede systemløsninger af høj kvalitet til træindustrien. Vi er førende inden for områderne: afkortning, sortering, håndtering og transport af massivtræ. Vores pt. ca. 140 medarbejdere udgør et stærkt team, hvor be- og aflønning sker efter fælles og individuelle resultater.