Mekanisk ansvarlig

Mekanisk ansvarlig

Mekanisk ansvarlig

24. maj 2019

Til at understøtte virksomhedens fremadrettede udvikling søges nu en mekanisk ansvarlig:

Markedsledende virksomhed – International – Produktionsanlæg

Med reference til virksomhedens Head of Mechanical Engineering får du en teknisk ledende rolle, hvor du bliver ansvarlig for processen fra start til slut sammen med dit team af konstruktører og repræsentanter fra andre aktuelle afdelinger.

Du bliver layout- og anlægsansvarlig og deltager i sikkerhedsgennemgang af anlægskonstruktioner med de involverede parter på tværs af organisationen. Du får til opgave at udarbejde 3D-konstruktioner, og vil løbende have fokus på udvikling så vel som på kostoptimering af eksisterende og nye maskiner.

Det forventes, at du har en teknisk viden samt erfaring fra en lignende stilling i en eksportorienteret og ordreproducerende virksomhed. Uddannelsesmæssigt har du en teknisk baggrund som eksempelvis maskiningeniør. Du besidder en generel IT-forståelse og har herunder erfaring med 3D-konstruktion i Inventor samt erfaring med Office-pakken og ERP-systemer. Endvidere behersker du dansk og engelsk på teknisk højt niveau i både skrift og tale.

Som person er du en driftsorienteret generalist med et holistisk syn, og du besidder et stort drive, har faglig stolthed og er detaljeorienteret. Du er struktureret og arbejder målrettet, som gør, at du sætter en ære i at løse opgaverne til rette tid og i høj kvalitet. Du er omgængelig og professionel samt god til at kommunikere på alle niveauer. Du er en teamplayer, som tør tage ansvar og lede dit team.

Du tilbydes en spændende rolle i en international virksomhed, der befinder sig i en positiv udvikling, hvor du med ansvar og brede rammer får mulighed for at være tæt på beslutningerne. Der er tale om en attraktiv arbejdsplads med en flad organisationsstruktur og et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle kender hinanden.

Det forventes, at du er bosat i hensigtsmæssig afstand til virksomhedens hovedsæde i Odder. Der skal påregnes ca. 20 – 30 rejsedage i stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamchef fra Sensu A/S, Morten Thomsen på +45 40 58 64 15. For yderligere information om System TM A/S, se www.systemtm.com.

 

System TM A/S

System TM A/S er en udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og brancheførende gazellevirksomhed, der udvikler og leverer løsninger til brug for produktions optimering inden for et bredt spektrum af højteknologisk produktionsudstyr, teknisk knowhow, service og kompetenceudvikling.

System TM A/S har ca. 130 ansatte medarbejdere fordelt på forskellige specialer, som i et miljø med en uformel omgangstone samarbejder om maskindesign og implementering af styringer til virksomhedens komplekse, spændende og innovative maskiner og anlægsløsninger.