Servicetekniker

Servicetekniker

System TM A/S søger servicetekniker

9. November 2018

Med reference til virksomhedens COO får du til opgave at servicere, vedligeholde og optimere eksisterende anlæg. Du får ansvar for at tilbyde og foretage optimering af kundens systemer og maskiner samt ansvar for at rådgive og undervise kunden eksempelvis i forbindelse med ombygning af maskiner eller opdatering af software. Derudover får du til opgave at instruere de medarbejdere, der skal betjene maskinerne.

Det forventes, at du er en dygtig håndværker med kendskab til opsvejsning og mekanisk montage. Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som eksempelvis maskinmester, automatikmekaniker, automatikfagtekniker eller lignede. Det forventes, at du har erfaring med elektriske styresystemer og deres opbygning samt kendskab til elektronik, pneumatik og hydraulik. Du er desuden rutineret PC bruger, har kendskab til programmering af PLC-styringer og behersker dansk og engelsk i skrift og i tale. Endvidere forventes det, at du er vant til at rejse, og dermed besidder en erfaring, der gør dig i stand til at stå alene ude ved kunden, uanset hvor i verden det måtte være.

Som person er du udadvendt, fleksibel og kontaktsøgende, og du arbejder proaktivt og ansvarsbevidst. Du er desuden passioneret og rådgivende i dit arbejde, og du er besidder en bevidsthed omring omkostninger og kundehåndtering, der bl.a. gør dig i stand til at stille krav til kunden.

Vi tilbyder dig en spændende rolle i en international virksomhed, der befinder sig i en positiv udvikling, hvor du hurtigt får selvstændigt ansvar og mulighed for at påvirke tingene. Du bor formentlig i hensigtsmæssig afstand til afdelingen i Odder. Der skal forventes ca. 120 – 150 rejsedage internationalt i stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Høeg Olesen på tlf.: 51 56 61 52

Så send din ansøgning mrk. ”Servicetekniker” til career@systemtm.com hurtigst muligt, da vi gennemgår ansøgningerne løbende og ansætter når den rette kandidat dukker op.

 

System TM A/S er en udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og brancheførende gazellevirksomhed, der er udvikler og leverer løsninger til brug for produktionsoptimering inden for et bredt spektrum af højteknologisk produktionsudstyr, teknisk knowhow, service og kompetenceudvikling.

System TM A/S er ca. 130 medarbejdere fordelt på forskellige specialer, som i et miljø med en uformel omgangstone samarbejder om design og implementering af styringer til virksomhedens komplekse, spændende og innovative maskiner og anlægsløsninger.