Programmør til Automation

Programmør til Automation

SYSTEM TM A/S SØGER PROGRAMMØR TIL AUTOMATION

27. September  2017

Bliv en del af et stærkt team inden for automation i en tværgående projektorganisation, hvor teamånd, samarbejde og fleksibilitet er en del af kulturen, og vær med til at udarbejde skræddersyede systemløsninger til kunder i massivtræindustrien.

 

DIN NYE STILLING:

Som PLC-programmør ved System TM A/S kommer du til at beskæftige dig med udvikling og gennemførelse af systemløsninger i samarbejde med dygtige kolleger, og du bliver involveret i hele processen frem til overdragelse af projektet hos kunden. Når du besidder de nødvendige kompetencer, kan du få mulighed for at blive projektansvarlig for den styringstekniske del af projektet.

 

DINE KVALIFIKATIONER:

Der er mange indgangsvinkler til denne stilling, og der kigges efter lige dele erfaring og potentiale i din baggrund. Vigtigst er det, at du er motiveret.

Din baggrund kan være svagstrømsingeniør, automationsteknolog eller anden relevant teknisk baggrund såsom automatikfagtekniker.

Vi arbejder primært med Siemens TIA portal, og erfaring hermed er derfor en fordel, men ikke et krav. Du kan alternativt have opbygget erfaring gennem arbejde med automation og styring i andre lignende PLC-udviklingssystemer.

Har du også erfaring med HMI/SCADA-programmering samt erfaring med eller kendskab til B&R-softwareudviklingsplatformen ”Automation studio” samt B&R-servosystemer/-løsninger vil det være en fordel.

Du behersker dansk og engelsk mundtligt og skriftligt på et professionelt niveau.

Som person er du initiativrig og sætter en ære i at løse opgaverne rettidigt og i høj kvalitet. Du er positiv og konstruktiv, kan fungere i teamarbejde samt udføre selvstændige opgaver, når det kræves.

Din primære arbejdsadresse vil være på System TM i Odder, men du skal forvente ca. 1-2 indkøringsrejser om året. En indkøring har normalt en varighed på ca. 2 uger.

 

DIN NYE ARBEJDSPLADS:

System TM A/S er en udviklingsorienteret, kvalitetsbevidst og brancheførende gazellevirksomhed med stor ordretilgang og mere end 40 års erfaring i at udarbejde og vedligeholde kundetilpassede løsninger af høj kvalitet. Det fælles mål er fortsat at være en ambitiøs, velkonsolideret og markedsledende virksomhed i et nichepræget vækstmarked, hvor 98 % afsættes på verdensmarkedet.

Vi er ca. 120 medarbejdere fordelt på forskellige specialer, og du bliver en central del af el-konstruktionsafdelingen sammen med fagligt velfunderede programmører og el-konstruktører, som i et miljø med en uformel omgangstone samarbejder om design og implementering af styringer til System TM’s komplekse, spændende og innovative maskiner og anlægsløsninger.

Yderligere info:

Søren Lindhardt, Head of Electrical Engineering, slk@systemtm.com, mobil: 5156 6168

Ansøgning og CV mrk. ”Programmør” sendes til career@systemtm.com