Salgs- og markedsføringsassistent

Salgs- og markedsføringsassistent

Salgs- og markedsføringsassistent

28. sep 2016

Har du lyst til at arbejde i System TM og blive en del af de mange teams, der i dagligdagen bidrager til, at System TM leverer og vedligeholder produktionsanlæg af høj kvalitet til træindustrien worldwide?

Hvis ja, – så har vi i øjeblikket mulighed for at tilbyde et job. Kendetegnende for jobbet er, at du som ansøger ikke nødvendigvis behøver at have en stor arbejdserfaring, du må gerne være nyuddannet.

Som salgs- og markedsføringsassistent (markedsføringsøkonom, eksportingeniør, kandidat i virksomhedskommunikation, sekretær eller lign.) vil du, som en del af salgsteamet, komme til at assistere sælgere med eksempelvis planlægning af rejser og kundebesøg, tilbudsgivning, opdatering af kundeoplysninger, statistikker m.m. ligesom du vil komme til at deltage i markedsanalyser og udarbejdelse og opdatering af markedsføringsmateriale.
I ansættelsen vil der blive lagt meget vægt på, at du behersker engelsk på højt niveau. Du må gerne have været bosiddende i udlandet eller have engelsk som modersmål. Derudover vil der blive lagt vægt på, at du har gode IT kundskaber (Microsoft pakken inkl. CRM og evt. Axapta), ligesom teknisk flair og interesse for teknik vil være en fordel.

Ansøgningsfrist: 15. oktober 2016
Jobstart: hurtigst muligt

Info: Salgschefsassistent Malene Koustrup eller Salgschef Per Jørgensen:
mko@systemtm.com eller pj@systemtm.com
Ansøgning mrk. ”Salgs- og markedsføringsassistent

Er du interesseret i stillingen, er du velkommen til at kontakte en af de anførte personer for yderligere information om virksomheden og det konkrete job.

Ansøgningen sendes til:

System TM A/S
Skovdalsvej 35
8300 Odder
Tel. 8654 3355

 

System TM er en velkonsolideret virksomhed i kontrolleret vækst med stigende eksport. Vi markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede systemløsninger af høj kvalitet til træindustrien. Vi er førende indenfor områderne: Afkortning, fingerskarring, sortering, håndtering og transport af massivtræ. Vore p.t. ca. 100 medarbejdere udgør et stærkt team, hvor be- og aflønning sker efter fælles og individuelle resultater.